Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2019 L'Ajuntament de Tarragona renova 150 plaques més de carrers

L'Ajuntament de Tarragona renova 150 plaques més de carrers

L'Ajuntament de Tarragona renova 150 plaques més de carrers

Forma part d’un pla de millora que consisteix a col·locar noves plaques de marbre blanc o repintar les existents
13/03/2019

L’Ajuntament de Tarragona està executant un pla de millora de les plaques dels carrers de la ciutat. Per aquest motiu, la Conselleria d’Espais Públics continua amb la renovació de plaques a la ciutat. Aquests dies, la Brigada Municipal ja ha reposat deu plaques dels carrers de Joan Moles i Sabaté, Vileta de Mar, Francesc Nel·lo Ventosa, Mossèn Miquel Melendres i Ruè i la plaça del Fòrum. En total, aquests dies també pintaran cent cinquanta plaques distribuïdes per tot el terme municipal.

Aquestes cent cinquanta plaques s’afegeixen a les tres-centes seixanta-cinc de setanta-un carrers de la ciutat que s’han executat els darrers mesos. L’objectiu és doble: per una banda, millorar l’estat de les actuals i, per l’altra, ajudar a l’orientació en les zones més turístiques o concorregudes de la ciutat.

Per altra banda, la Brigada Municipal també ha pintat la placa en honor a l’arquitecte de la Rambla, situada a la Rambla Nova, número 62.

La millora de les plaques dels carrers es va iniciar durant el primer trimestre de l’any passat i es va centrar en les zones més turístiques, com la Rambla Nova i les illes comercials de vianants. A continuació, es van renovar les de zones molt concorregudes com la rambla de Ponent, el carrer del Doctor Mallafrè o Jaume I, i també se'n van repintar noranta-tres del barri de Bonavista, així com quaranta-nou de situades a Boscos de Tarragona i la urbanització Llevantina.

Durant el darrer trimestre de l’any passat, la Brigada Municipal va renovar trenta-una plaques de marbre blanc del barri de Riu Clar; dues de Països Catalans (Sant Pere i Sant Pau); deu de Tarragona II; tres del carrer de Joana Jugan i Rosa Venes i Llovera (zona Joan XXIII i avinguda  d'Andorra); quaranta de Torreforta; vint-i-vuit de la urbanització La Móra; vint-i-sis de Sant Ramon; una del carrer de Mil·les Dalmau, i nou de diferents carrers de la ciutat com Hernández Sanahuja, avinguda de Maria Cristina, passeig de Torroja, carrer de Rocamora (Ciutat Jardí), les dues del carrer de Ramon Salas i Ricomà, la baixada del Miracle i les dues al carrer de Sant Auguri.

També es van renovar vint-i-cinc plaques de l’Albada i Parc Riuclar, així com dinou de situades al barri de Santa Isabel.

Segells de reconeixement d’administració oberta