Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2020 Comença la poda dels arbres de la Rambla Nova

Comença la poda dels arbres de la Rambla Nova

Comença la poda dels arbres de la Rambla Nova

La poda afecta el tram entre la Font del Centenari i el c. Sant Francesc
03/03/2020

La Conselleria de Territori de l’Ajuntament inicia avui la poda de les tipuanes de la Rambla Nova, en el tram comprès entre la Font del Centenari i el carrer de Sant Francesc.

Aquesta poda seguirà els mateixos criteris que, en els darrers anys, s’han aplicat als arbres de la Rambla en el tram que va des del Balcó fins al carrer de Sant Francesc, i que han donat molt bon resultat. Es reduirà l’alçària de l’arbre amb la intenció de tenir-ne la capçada al mateix nivell que en els trams anteriors. Per tant, en aquest cas es vol abaixar la cota de capçada per temes de seguretat i confort i per facilitar el control i tractament de plagues. A la resta dels arbres de la Rambla s'hi farà la poda de manteniment.

A la Rambla Nova hi ha dues-centes vint-i-cinc tipuanes, de les quals una quarantena estan entre la Font del Centenari i el carrer de Sant Francesc.

Per criteris tècnics i de gestió, la poda es fa durant tot l’any. La Brigada Municipal fa un seguiment, revisió i inspecció de tot l’arbrat de Tarragona de manera continuada.

Els treballs de poda de l’arbrat són imprescindibles per tenir uns arbres sans i saludables, per eliminar riscos i perquè l’ambient sigui més sostenible.

Segells de reconeixement d'administració oberta