Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament efectua tractaments de control de la població de mosquits al riu Francolí

L'Ajuntament efectua tractaments de control de la població de mosquits al riu Francolí

L'Ajuntament efectua tractaments de control de la població de mosquits al riu Francolí

Aquesta acció preventiva, realitzada amb mètodes biològics, es realitza en el tram entre el barri de Sant Salvador i Residencial Palau
L'Ajuntament efectua tractaments de control de la població de mosquits al riu Francolí Imatge del riu Francolí des del pont de l'avinguda Ramón y Cajal. Foto: Google Maps.
06/05/2020

La Conselleria de Neteja de l’Ajuntament de Tarragona està duent a terme, entre abril i octubre, tractaments de control de la població de mosquits a les zones inundables del riu Francolí en el tram establert entre el barri de Sant Salvador i el de Residencial Palau.

Es tracta d’una acció preventiva per tal d’evitar les infestacions de mosquits veritables adults que habitualment es produeixen en aquestes zones afectant els nuclis habitats propers i que tenen com a focus principal de desenvolupament les zones aquàtiques d’aquest tram del riu.

Es tracta de tractaments larvicides i es fan servir mètodes biològics. A més, s’han introduït tasques d’inspecció entre tractaments per investigar els focus humits existents en cada període, verificant els bons resultats dels tractaments i corregint-los en cas necessari.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta