Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2020 Talen un om de la Rambla Vella per motius de seguretat

Talen un om de la Rambla Vella per motius de seguretat

Talen un om de la Rambla Vella per motius de seguretat

Al mateix indret es plantarà posteriorment un nou exemplar de l’espècie 'pistacia chinensis'
04/11/2020

La Bridada Municipal ha retirat un om de la Rambla Vella, situat a tocar dels contenidors i de la parada d’autobús de Sant Francesc. Durant els treballs de poda que s’estan realitzant aquests dies a aquesta via els jardiners han localitzat un om que representava un perill per als vianants.  

Sovint els arbres del viari urbà pateixen cops a conseqüència dels cotxes, camions i autobusos i, en aquest cas, estava molt proper als contenidors de brossa. Amb el pas del temps també envelleixen i això els provoca deficiències estructurals que, molts cops, passen desapercebudes. Amb les podes programades es fa un reconeixement de totes les espècies per detectar aquestes deficiències. Per tant, per motius de seguretat s’ha talat l’arbre i, posteriorment, es plantarà un nou exemplar de l’espècie pistacia chinensisUna actuació que es va fent a tota la ciutat així que es detecten espècies malaltes i que contribueix a millorar el patrimoni arbori de la ciutat.  

Recordem que precisament a la Rambla Vella ja es van tallar el passat mes de setembre cinc oms ubicats prop de l’entrada de l’hospital Santa Tecla perquè eren perillosos per la gran quantitat de cavitats que tenien, així com per la seva excessiva proximitat amb l’accés de la gent al centre sanitari.  

 

Segells de reconeixement d’administració oberta