Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2021 Ecovidrio instal·la un megacontenidor al Parc de la Ciutat amb motiu d'una nova campanya de conscienciació

Ecovidrio instal·la un megacontenidor al Parc de la Ciutat amb motiu d'una nova campanya de conscienciació

Ecovidrio instal·la un megacontenidor al Parc de la Ciutat amb motiu d'una nova campanya de conscienciació

Aquest cap de setmana es realitzaran tallers d'educació ambiental i tots els participants s'enduran una bossa de reciclatge de vidre de regal
Ecovidrio instal·la un megacontenidor al Parc de la Ciutat amb motiu d'una nova campanya de conscienciació Foto: Manel R. Granell.
27/10/2021

El conseller de Neteja, Jordi Fortuny, ha presentat aquest dimecres junt amb Silvia Mayo, gerent d'Ecovidrio a Catalunya, la nova campanya d’aquesta entitat per tal de sensibilitzar els tarragonins i tarragonines d’una major optimització del reciclatge de vidre a la ciutat, sota el títol de “Reciclant vidre som imparables”. Per aquest motiu, s’ha ubicat al Parc de la Ciutat fins al 2 de novembre el contenidor de vidre més gran del món que fa vuit metres d’alçada i que presidirà la campanya.  

Aquesta nova iniciativa serveix també per posar en valor els bons resultats de reciclatge de vidre a Catalunya i concretament a Tarragona, que té unes xifres molt bones, de 23 quilos de vidre reciclat per habitant l’any 2020 i que es troba entre les 10 províncies de l’Estat que més reciclen en vidre. Tal com ha apuntat el conseller, “el Departament de Neteja se suma una vegada més a les campanyes d’Ecovidrio, per tal de conscienciar encara mes els tarragonins i tarragonines de la necessitat de mantenir i millorar aquest hàbit per a la lluita contra el canvi climàtic”. El contenidor més gran del món és, doncs, un reconeixement a la important feina realitzada per la ciutadania, que és qui posa en marxa la cadena del reciclatge.  

Durant tot el cap de setmana un equip d’informadors atendran les peticions dels vianants i els explicaran el procés de reciclatge del vidre, també s’organitzaran activitats familiars i de dinamització i tothom que hi participi s’endurà una bossa de reciclatge de vidre de regal. Al voltant d’aquest iglú verd gegant, tindran lloc tallers d’educació ambiental i activitats de conscienciació per a famílies el dissabte 30 d’octubre de 16 a 20 h i el diumenge 31 d’octubre de 10 a 14 h. Aquestes activitats es desenvoluparan d’acord a les mesures i protocols sanitaris establerts amb motiu de la COVID-19.    

Segells de reconeixement d'administració oberta