Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2021 Els tècnics alliberen sis tortugues al Miracle

Els tècnics alliberen sis tortugues al Miracle

Els tècnics alliberen sis tortugues al Miracle

Són sis de les dinou tortugues que s'havien traslladat a una incubadora després de néixer el 29 d'agost al niu custodiat
Els tècnics alliberen sis tortugues al Miracle Alliberament de sis tortugues babaues a la platja del Miracle de Tarragona. Foto: Manel R. Granell.
16/09/2021

Avui a les 18:30 de la tarda s'han alliberat 6 tortugues nascudes al niu de la Platja del Miracle i que van ser traslladades al CRAM per assegurar-ne la seva viabilitat. Ara els tècnics han considerat que era un bon moment per tornar-les al mar. A l'acte hi ha assistit la consellera de Benestar Animal, Elvira Vidal, que ha agraït la tasca duta a terme per tècnics municipals, membres del CRAM, Generalitat i voluntaris i voluntàries, presents a l'acte. El moment ha estat seguit per un centenar de persones.

Recordem que el passat 10 de juliol, una tortuga babaua va pondre 99 ous, dos dels quals es van trencar. En aquell moment, 20 dels ous es van traslladar a una incubadora del CRAM per tal d’assegurar que tiressin endavant. Posteriorment, el 29 d’agost van començar a sortir dels ous fins un total de 71 tortugues, 19 de les quals també van ser traslladades al CRAM, d'aquestes 19, 6 s'han alliberat avui.

Les sis tortugues babaues abans de ser alliberades pels tècnicsAlliberament de les sis tortugues babaues

Segells de reconeixement d'administració oberta