Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona engega la campanya "Som Sostenibles"

L'Ajuntament de Tarragona engega la campanya "Som Sostenibles"

L'Ajuntament de Tarragona engega la campanya "Som Sostenibles"

Amb aquesta iniciativa es vol conscienciar a comerços i a la ciutadania de Tarragona en general en la importància d'adquirir hàbits de consum més sostenibles i responsables amb el medi ambient
L'Ajuntament de Tarragona engega la campanya "Som Sostenibles" Imatge: Bossa Som Sotenibles
24/05/2021
Avui l’Ajuntament de Tarragona inicia la campanya "Som Sostenibles", amb un doble objectiu: per una banda, promoure i dinamitzar el nostre teixit comercial, i per l’altra conscienciar i sensibilitzar en pràctiques de compra i consum sostenibles. Aquesta campanya compta amb la col·laboració d’ESPIMSA (mercats i marxants de Tarragona) i els gremis de forners i carnissers de Tarragona.
 

A partir d’avui els comerços relacionats amb l'alimentació, concretament forns, fleques, fruiteries, verdureries, carnisseries i xarcuteries, faran entrega als seus clients de bosses de roba reutilitzables – pel pa i per la fruita i la verdura- i safates biodegradables per dispensar els aliments – per la carn i els embotits-. En total, es distribuiran 35.000 bosses reutilitzables i més de 75.000 safates biodegradables. 

Amb aquesta iniciativa es vol conscienciar a comerços i a la ciutadania de Tarragona en general en la importància d'adquirir hàbits de consum més sostenibles i responsables amb el medi ambient.

 

Els comerços de Tarragona que vulguin participar en aquesta acció es poden inscriure aquí https://www.tarragona.cat/som-sostenibles 

Segells de reconeixement d'administració oberta