Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2021 L'Ajuntament de Tarragona s'afegeix a l'apagada elèctrica per la pujada del preu de la llum

L'Ajuntament de Tarragona s'afegeix a l'apagada elèctrica per la pujada del preu de la llum

L'Ajuntament de Tarragona s'afegeix a l'apagada elèctrica per la pujada del preu de la llum

La Muralla, la Catedral i l'Ajuntament de Tarragona es quedaran a les fosques demà a les 22 h
L'Ajuntament de Tarragona s'afegeix a l'apagada elèctrica per la pujada del preu de la llum Foto: Diego PH.
07/10/2021

La Muralla de Tarragona, la Catedral i l’edifici de l’Ajuntament de Tarragona es quedaran a les fosques demà a les 22 h en protesta per la pujada del subministrament elèctric. Una mesura compartida per altres municipis i que pretén posar de manifest la manca de control sobre el preu de l’electricitat i el que això representa per a les persones i famílies en general, però, especialment, per a les més vulnerables. Un fet que s’afegeix a la greu crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia. 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Xavier Puig, considera que “és una vergonya el que està passant. Totes les administracions supramunicipals han d’impulsar mesures a curt termini que reverteixin aquesta situació i plantejar mesures estructurals que recuperin un bé bàsic com és el subministrament energètic”. I afegeix: “Cal revertir l’actual situació a favor de la ciutadania perquè la manca de sobirania energètica deixa només en mans del sector privat aquest servei estructural per a la nostra societat”.

Segells de reconeixement d'administració oberta