Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2021 Millores viàries a la plaça dels Carros i a la plaça Salvadó Urpí

Millores viàries a la plaça dels Carros i a la plaça Salvadó Urpí

Millores viàries a la plaça dels Carros i a la plaça Salvadó Urpí

A l'espai de la Part Baixa s'ha suprimit la rotonda, que a causa de les seves petites dimensions en ocasions impedia el gir dels camions
Millores viàries a la plaça dels Carros i a la plaça Salvadó Urpí Foto: Manel R. Granell.
16/03/2021

L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat obres de millora viària a la plaça dels Carros. Amb l’objectiu de dotar de més seguretat aquesta cruïlla tan transitada, el Departament de Mobilitat i la Brigada Municipal han iniciat una remodelació d’aquesta via que consisteix a eliminar la rotonda que es trobava a la confluència entre la plaça dels Carros i al final del carrer Apodaca. Deguda a les dimensions d’aquesta rotonda, molts camions no podien fer el gir i provocaven embussos. Un cop finalitzin aquestes obres, hi haurà un stop al final del carrer Apodaca, per donar preferència als vehicles que venen del carrer d’Anselm Clavé i Reial. 

Els canvis no acaben aquí, perquè també es pintarà un nou pas de vianants per creuar la plaça. Una pràctica habitual entre els vianants i que comporta un risc per la seva seguretat. 

Està previst que les obres acabin la setmana vinent.   

Millores al parc infantil de la plaça Salvadó Urpí 

Per altra banda, l’Àrea d’Espais Públics està treballant en la millora del parc infantil de la plaça Josep Maria Salvadó Urpí. En concret, estan refent tot el panot que s’havia anat aixecant amb el pas del temps. A finals de setmana estarà llesta la millora.  

La darrera actuació a aquest parc infantil s'havia fet l’agost de 2017, quan es va ampliar la zona de jocs amb un tobogan gegant i diferents gronxadors engrandint, d’aquesta manera, l’espai de jocs ja existent. La Brigada Municipal també va repintar el terra, però no s’havia fet cap millora a l’espai de joc més antic d’aquesta plaça tan concorreguda pels infants, que es troba entre la plaça Cronista Sessé i el carrer Hernàndez Sanahuja.  

Segells de reconeixement d'administració oberta