Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2021 Primers passos cap a la renovació total de la gossera municipal

Primers passos cap a la renovació total de la gossera municipal

Primers passos cap a la renovació total de la gossera municipal

S'estan duent a terme diversos arranjaments a les instal·lacions que permetran millorar les actuals instal·lacions. Aquestes primeres reformes són el punt de partida a la renovació total de les instal·lacions.
Primers passos cap a la renovació total de la gossera municipal Fotografia: Manel R. Granell
27/04/2021

Durant aquest mes d’abril s'estan duent a terme una sèrie d’arranjaments a la gossera municipal (CRAAMT) i a la protectora, que permetran millorar les actuals instal·lacions i serviran de fase preliminar a la renovació total de les instal·lacions, prevista per enguany. D’una banda, s’ha refet la tanca perimetral, molt malmesa; s’ha arreglat la tanca de separació entre la gossera i la protectora i també s’està polint l’aparició d’òxid en alguns dels elements de ferro. Pel que fa a la protectora s’estan fent petits arranjaments a les portes, panys i tanques dels boxes de la protectora, alguns amb falta de manteniment i conservació. En tots els punts que ja n'hi havia, es canviaran els abeuradors.

Segons ha declarat la consellera de Benestar Animal, Carla Aguilar-Cunill, "aquestes instal·lacions han patit una gran mancança d'inversió fins ara i des del començament de la legislatura que estem treballant per revertir-ho", de manera immediata, apunta "estem treballant pels arranjaments més urgents, però també estem treballant en la planificació de l'actualització de les instal·lacions". En definitiva, "volem una ciutat cuidadora i d'acompanyament per a tots els animals que conviuen amb nosaltres". 

Els treballs actuals els fa l’empresa HIERROS VALLEJO SL i tenen un pressupost de 15.690 € (sense IVA).

 

Segells de reconeixement d'administració oberta