Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament de Tarragona asfalta el camí que uneix el carrer Rovira i Virgili i Tarragona 2

L'Ajuntament de Tarragona asfalta el camí que uneix el carrer Rovira i Virgili i Tarragona 2

L'Ajuntament de Tarragona asfalta el camí que uneix el carrer Rovira i Virgili i Tarragona 2

Properament s'hi instal·larà enllumenat per millorar la seguretat dels vianants
26/04/2022

Aquest dimarts s’han presentat les obres d’asfaltat del camí que uneix el carrer de Rovira i Virgili i Tarragona 2. Les obres van començar dimecres passat i van finalitzar ahir. El conseller de Territori i Mobilitat, Xavier Puig, destacava que “amb aquest asfaltat millorem el pas dels vianants i mobilitat sostenible, millorant la connexió entre barris. Es tracta d’un camí molt transitat, que quan plovia s’enfangava molt i, a més, a tocar del carrer de Rovira i Virgili hi havia una pendent que dificultava el trànsit. Un cop asfaltat, aquest camí ha esdevingut accessible a tothom”.  

Aquesta intervenció ha tingut un cost de 21.780 € amb IVA, i no serà la última en aquest camí. Els pròxims mesos s’hi instal·larà enllumenat per tal de millorar la seguretat de les persones que el transiten. En aquest sentit el conseller Puig ha explicat que “des del govern estem treballant intensament per tal de millorar l’enllumenat de la ciutat i fer desaparèixer els punts foscos que poden generar inseguretat als ciutadans”. 

Segells de reconeixement d'administració oberta