Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament de Tarragona continua amb l'execució de projectes dels presssupostos participatius

L'Ajuntament de Tarragona continua amb l'execució de projectes dels presssupostos participatius

L'Ajuntament de Tarragona continua amb l'execució de projectes dels presssupostos participatius

Es tracta de la instal·lació d’un parc infantil on hi havia una font a la plaça de la Farinera, a Torres Jordi
12/09/2022

Aquest dilluns s’han iniciat les obres a la plaça Domènech Batet i Mestres, més coneguda com a plaça de la Farinera, per tal de convertir l’espai que ocupava una font en un espai de joc per als infants. El termini d’execució previst és de tres setmanes.

Aquesta obra respon a la proposta guanyadora realitzada per la Sra. Ingrid, veïna del barri, en el marc del procés participatiu que es va dur a terme mitjançant els Pressupostos Participatius 2021-2022 promoguts de l’Ajuntament de Tarragona. “Estem en plena fase d’execució dels pressupostos participatius. Amb aquesta intervenció aconseguim la millora del barri a proposta del mateix barri i amb la participació dels veïns, que és el propòsit d’aquests pressupostos”, apunta la consellera de Districtes, Paula Varas. I afegeix: “Aquest Govern creu i molt en la participació ciutadana en els assumptes públics i en la millora dels municipis”.

Les actuacions que es realitzaran són: l’obertura de pas en les seccions de l’actual font, l’anivellament i adequació del terra amb paviment de seguretat per a l’ús lúdic dels infants i la instal·lació d’elements de joc.

Segells de reconeixement d'administració oberta