Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament informa de la inviabilitat de la platja per a gossos aquesta temporada

L'Ajuntament informa de la inviabilitat de la platja per a gossos aquesta temporada

L'Ajuntament informa de la inviabilitat de la platja per a gossos aquesta temporada

La falta de sorra a la zona del Miracle és un dels motius que justifiquen la decisió
L'Ajuntament informa de la inviabilitat de la platja per a gossos aquesta temporada Imatge d'arxiu de la platja del Miracle. Foto: Isaias Mena.
01/06/2022

La consellera de Benestar Animal de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Vidal, ha anunciat que “malauradament enguany no es podrà habilitar l’espai per a gossos a la platja del Miracle”. Aquesta decisió, que s’ha pres finalment des de l’Ajuntament, respon en un primer lloc a la falta de sorra que, segons la consellera “tot i els esforços de les diferents administracions implicades, per tal de mobilitzar part de la sorra en aquest punt", que s’han dut a terme els darrers dies, “encara no hi ha prou superfície com per instal·lar-hi la platja de convivència amb animals”. 

Així mateix, la consellera descarta qualsevol altra ubicació on hi pugui haver sorra “ja que la resta de platges o bé son bandera blava, que seria un ús incompatible, o bé són platges naturals que alberguen flora o fauna salvatge i una actuació així també podria entrar en conflicte”.  

Finalment, Elvira Vidal ha volgut apuntar que “aquesta mateixa setmana hem rebut l’autorització per al pla d’usos temporals de les platges que ens dona permís; per tant, encara que la sorra es regenerés en un termini breu, a dia d’avui no estaríem a temps dins la temporada de bany 2022, d’iniciar un procediment de contractació, instal·lació, manteniment, retirada i emmagatzematge dels materials que conformen aquesta platja”.  

Segells de reconeixement d'administració oberta