Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2022 Millores al parc infantil de la plaça Josep Maria Salvadó Urpí

Millores al parc infantil de la plaça Josep Maria Salvadó Urpí

Millores al parc infantil de la plaça Josep Maria Salvadó Urpí

S'ha repintat el terra en un extrem i s'hi han instal·lat dos bancs, entre altres actuacions
09/06/2022

El parc infantil de la plaça Josep Maria Salvadó Urpí, a tocar dels carrers Hernández Sanahuja i Cronista Sessé, presenta un millorat aspecte després de la reforma a la qual ha estat sotmès les darreres setmanes. Aquesta plaça compta amb un espai de jocs per a nens i nenes, així com un tobogan gegant en forma de formiga i diferents gronxadors de diferents animals a banda d’un tobogan, a banda de dos gronxadors i una caseta que es van instal·lar quan es va construir aquest espai de jocs infantils.

Durant les darreres setmanes, la Brigada Municipal ha repintat el terra en un extrem de l’àrea de jocs amb l’objectiu de facilitar la pràctica del joc i ha instal·lat dos bancs a un extrem per als pares, mares i avis i àvies. “Aquest parc infantil és molt concorregut per la canalla del barri de Maria Cristina i calia fer-hi una rentada de cara. Durant els pròxims mesos afegirem nous elements de joc inclusius”, explica el conseller Xavier Puig. I afegeix: “Aquesta és la finalitat que ens marquem a la conselleria de Territori i Sostenibililtat i que anirem actuant a tots els parcs de la ciutat perquè tots els nens i nenes puguin fer ús d’ells, independentment de les seves capacitats”.

Segells de reconeixement d'administració oberta