Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2022 Nou pas en la rehabilitació de la coberta de l'Ajuntament

Nou pas en la rehabilitació de la coberta de l'Ajuntament

Nou pas en la rehabilitació de la coberta de l'Ajuntament

Aquesta setmana s'està desmuntant part de la bastida de la façana de la plaça de la Font
06/09/2022

Continuen avançant les obres de rehabilitació de la coberta i les balustrades del Palau Municipal. Aquests dies s’està desmuntant la part de la bastida de l’entrada principal i una part de la bastida del Saló de Plens. Durant aquests mesos s’ha restaurat la balustrada i els elements escultòrics d’aquesta part de l’edifici. Ara es continuarà amb les tasques de restauració de la coberta.   

Les obres es van iniciar el passat mes de gener i està previst que tinguin una durada aproximada de 13 mesos. El pressupost d’adjudicació és de 504.962,62 € amb IVA i l’empresa adjudicatària és RECOP Restauracions Arquitectòniques, SL.       

Restauració de la façana   

Des del govern municipal es vol continuar amb les tasques de rehabilitació de l’edifici consistorial amb una propera intervenció a la façana de l’edifici i la renovació de l’enllumenat ornamental que sortirà a licitació properament. El pressupost d’execució per contracte del conjunt de les partides de restauració de la façana i la renovació de la il·luminació ornamental ascendeix a 575.444,92€ IVA inclòs. 

Segells de reconeixement d'administració oberta