Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2022 Representants de l'Agència Catalana de Residus visiten Tarragona per interessar-se pels resultats de les proves de contenidors tancats

Representants de l'Agència Catalana de Residus visiten Tarragona per interessar-se pels resultats de les proves de contenidors tancats

Representants de l'Agència Catalana de Residus visiten Tarragona per interessar-se pels resultats de les proves de contenidors tancats

Tarragona ha aconseguit augmentar la recollida selectiva en contenidors de la via pública, sense comptar les deixalleries i altres recollides com poda, tèxtil, oli i voluminosos, per damunt del 55% que és l’objectiu d’Europa pel 2025.
Representants de l'Agència Catalana de Residus visiten Tarragona per interessar-se pels resultats de les proves de contenidors tancats Visita de l'Agència Catalana de Residus.
24/01/2022

Aquest matí tècnics de l’Agència de Residus de Catalunya s’han reunit amb tècnics de Neteja de l’Ajuntament de Tarragona, per tal d’avaluar i constatar el bon funcionament del nou sistema de contenidors tancats als tres barris de la ciutat on ja s’han implantat. Ja va ser al mes de desembre, quan la conselleria va fer un balanç molt positiu d’aquest important canvi per la ciutat, i avui han tingut l’oportunitat de compartir-ho amb l’Agència.  

El conseller de Neteja Pública, Jordi Fortuny, ha volgut destacar que es molt important la visita d’avui ja que “l’Agència esta molt atenta al nostre model, perquè estem incrementant les xifres en recollida selectiva al nivell de les exigències de la Unió Europea”. Els tècnics de l’Agència, presents avui a la ciutat, han volgut visitar els barris de Bonavista, el Serrallo i Cala Romana “per tenir constància de la feina ben feta i la satisfacció de veïns i Ajuntament”, ha reiterat el conseller.  

Recordem que des del passat mes d’agost de 2021, Tarragona ha aconseguit augmentar la recollida selectiva en contenidors de la via pública, sense comptar les deixalleries i altres recollides com poda, tèxtil, oli i voluminosos; per damunt del 55% que és l’objectiu d’Europa pel 2025. Al Serrallo s’ha arribat al 67%, a Cala Romana l’índex és del 54% i a Bonavista del 59%.  

Segells de reconeixement d'administració oberta