Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2023 La Savinosa inaugura un nou mural al túnel d'accés a la platja

La Savinosa inaugura un nou mural al túnel d'accés a la platja

La Savinosa inaugura un nou mural al túnel d'accés a la platja

L'obra de l’artista Àngel Sauret s'inspira en el mar i convida el ciutadà a capbussar-se al fons marí com a porta d’entrada a la platja del barri
30/10/2023

El túnel d’accés a la platja de la Savinosa llueix des d’ahir, diumenge 29 d'octubre, un nou mural d’art urbà obra de l’artista Àngel Sauret.

L’acció s’emmarca en el pla de sostenibilitat del barri que s’impulsa des de l’Associació de Veïns de La Savinosa i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest matí, la regidora de barri de Llevant, Isabel Mascaró, ha assistit a la inauguració del mural.

Durant aquest cap de setmana, l’artista Àngel Sauret s’ha encarregat d’il·lustrar les parets de la infraestructura amb l’objectiu de dignificar el túnel d’accés a la platja i en general de tota la zona.

El mural està inspirat en el mar i convida el ciutadà a capbussar-se al fons marí com a porta d’entrada a la platja del barri. 

Segells de reconeixement d'administració oberta