Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2023 La segona edició del concurs Posem-hi Flors! ja compta amb 30 participants

La segona edició del concurs Posem-hi Flors! ja compta amb 30 participants

La segona edició del concurs Posem-hi Flors! ja compta amb 30 participants

La convocatòria per presentar les inscripcions s’ha prorrogat fins al 10 de març
27/02/2023

La segona convocatòria del concurs Posem-hi Flors!  que es va posar en marxa el passat 7 de febrer, des de la Conselleria de Parcs i Jardins, dins el moviment Tarragona Vila Florida i amb la col·laboració amb l’Associació de Comerciants Via T, ja compta amb una trentena de participants i s’anuncia que, tot i que en un principi la convocatòria finalitzava aquest diumenge 5 de març, s’ha prorrogat fins al proper divendres 10 de març.  

Com ja es coneix, aquest concurs proposa tant a particulars —amb balcons—, com a comerços i restauració —amb façanes i/o terrasses— guarnir els seus espais amb la decoració floral més atractiva possible, podent-se endur un premi de 484 €. Aquesta xifra es dona en format de val per a poder bescanviar a qualsevol de les floristeries participants.  

Pel que fa al calendari les inscripcions seran, doncs, fins al 10 de març i l’enviament de fotografies per a participar-hi, fins al 13 de març. El guarniment haurà d’estar col·locat del 10 al 20 de març, com mínim; ja que el jurat professional recorrerà els diferents establiments per tal de valorar-los. Pel que fa a les votacions del vot popular, es podran fer del 17 al 24 de març. L’entrega de guardons serà el 30 de març.  

Podeu consultar tota la informació al web www.tarragona.cat/posem-hi-flors.  

Segells de reconeixement d'administració oberta