Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2023 L'Ajuntament de Tarragona i Parc Central repeteixen la iniciativa de recollir els arbres de Nadal

L'Ajuntament de Tarragona i Parc Central repeteixen la iniciativa de recollir els arbres de Nadal

L'Ajuntament de Tarragona i Parc Central repeteixen la iniciativa de recollir els arbres de Nadal

Els arbres seran traslladats al viver municipal sota la supervisió del Departament de Parcs i Jardins
03/01/2024

L'Ajuntament de Tarragona i Parc Central sumen esforços un any més per donar una segon ús a l'arbre de Nadal. Fins al 19 de gener, l'aparcament del terrat del Parc Central comptarà amb una zona habilitada per deixar-hi l'arbre de Nadal. El punt de recollida estarà obert en horari de funcionament del centre, de 9 a 21 hores.

Finalitzat el periode de recollida d'arbres, aquests seran traslladats al viver municipal, sota la supervisió del Departament de Parcs i Jardins. Es durà a terme un procés de selecció per determinar quins arbres compleixen les condicions fisiològiques necessàries per adaptar-se al clima locals. Aquells arbres considerats aptes seran replantats, promovent la conservació i ampliació de les àrees verdes de la ciutat. Els no aptes, per la seva banda, iniciaran un procés de compostatge que es destinarà al manteniment de parcs i jardins de la ciutat, tancant així el cicle de vida d'aquests arbres de manera sostenible i beneficiosa.

Segells de reconeixement d'administració oberta