Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2024 Costes de l'Estat aporta sorra a les platges del Miracle i a la platja llarga de Tarragona

Costes de l'Estat aporta sorra a les platges del Miracle i a la platja llarga de Tarragona

Costes de l'Estat aporta sorra a les platges del Miracle i a la platja llarga de Tarragona

10/06/2024

La Direcció General de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic reposa a partir d’aquest dilluns 10 de juny entre 13.000 metres cúbics de sorra entre la Platja del Miracle  i la zona de llevant de la Platja Llarga.
La sorra aportada a les platges tarragonines procedeix de la platja de Torredembarra.

Amb motiu dels treballs, l’accés a aquestes platges romandran tancades tant a la sorra com a l'aigua a causa del trànsit dels camions.

Les tasques s'inicien a la platja del Miracle. La Guàrdia Urbana tancarà els accessos de vianants de la mateixa des d'aquest mateix dilluns quan es començarà a transportar la maquinària que executarà els treballs. Un cop finalitzades les tasques a la platja del Miracle, es procedirà de la mateixa manera a la Platja Llarga.
Està previst que dels treballs de regeneració de sorra tinguin una durada de dues setmanes.
L’acció està compresa dins les actuacions d’emergència previstes amb motiu dels danys ocasionats pel temporal Nelson, del passat mes de març, que va provocar un desplaçament de la sorra cap a l’interior de les platges.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta