Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2024 El consum responsable d'aigua al Festivalet Blau

El consum responsable d'aigua al Festivalet Blau

El consum responsable d'aigua al Festivalet Blau

Ematsa participa en el nou esdeveniment literari amb una proposta familiar al voltant de l’aigua
26/02/2024

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona se suma al Festivalet Blau, el nou esdeveniment literari al voltant del llibre infantil i juvenil organitzat per l’editorial Piscina, un petit oceà, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona.

El dimecres, 28 de febrer a les 17:30h al Centre Cultural Antic Ajuntament, Ematsa organitza l'espectacle familiar "Llibres sota un paraigües" a càrrec d'Agus Farré. Una proposta que a través dels llibres fa un recorregut lúdic i familiar amb diferents activitats per a propiciar el consum responsable de l’aigua.

“La cura de l’aigua és una tasca de tota la ciutadania i Ematsa impulsa activitats per tal de fer arribar aquest missatge als més petits de casa”, explica el president de la companyia, Rubén Viñuales, i afegeix “ho fem col·laborant i creant sinergies amb les entitats i iniciatives socials que promouen espais de trobada familiars i el nou Festivalet Blau és una gran oportunitat que, a més, neix amb una gran ambició de promoure l'hàbit lector i el llibre infantil i juvenil”.

L’esdeveniment es du a terme del 22 de febrer al 12 de març i té com a objectiu dinamitzar llibreries, visualitzar la creació local i col·laborar d’una manera activa a crear hàbits lectors. S’han programat prop d’una quinzena d’activitats a llibreries, biblioteques, impremtes i espais culturals de la ciutat.

Més informació clicant sobre aquest link d'Instagram.

Segells de reconeixement d'administració oberta