Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2024 Parc Central i Ematsa s'alien per promoure el consum responsable d'aigua

Parc Central i Ematsa s'alien per promoure el consum responsable d'aigua

Parc Central i Ematsa s'alien per promoure el consum responsable d'aigua

El centre comercial programarà activitats familiars de sensibilització al voltant de l’aigua
Parc Central i Ematsa s'alien per promoure el consum responsable d'aigua Adjuntem fotografies de la signatura de l'acord entre el president d'Ematsa i el gerent del Parc Central
11/06/2024

Aquest matí el president d’Ematsa, Ruben Viñuales, i el gerent del Parc Central, Francisco Lambea, han signat un acord de col·laboració per promoure conjuntament el consum responsable d’aigua a través de la programació d’activitats familiars de sensibilització.

L’acord permetrà la col·laboració mitjançant la cessió de continguts i  activitats de difusió i conscienciació sobre la fragilitat de l'aigua com a recurs i la necessitat de fer-ne un ús responsable i sostenible. Les activitats es duran a terme durant aquest any al Parc Central, el centre comercial de Tarragona, ubicat al carrer Cardenal Vidal i Barraquer.

La companyia d’aigües disposa de diverses propostes lúdiques i familiars al voltant de la cura de l’aigua, com els espectacles infantils TarrAQUAnins, els tallers Aigua en Família per reflexionar sobre l’ús diari que es fa de l’aigua i l’scape room ambientat amb elements relacionats amb l’aigua. Aquestes diferents activitats es programaran al llarg de l’any en diversos espais habilitats del Parc Central.

reafirmar el compromís

Amb aquesta col·laboració, EMATSA i Parc Central refermen el seu compromís amb la conscienciació sobre la importància de l'aigua i la seva gestió sostenible. En aquest sentit, el president d’Ematsa, Ruben Viñuales ha destacat la importància d’establir aliances amb els agents del territori i ha assenyalat l'acord del Parc Central com a exemple d'una bona entesa que “aporta valor a la ciutat i suma esforços per un objectiu comú com és conèixer i preservar un recurs tan essencial com és l’aigua”. 

El gerent de Parc Central, Francisco Lambea, s'ha mostrat molt satisfet del treball conjunt amb Ematsa que “permetrà divulgar bones pràctiques que poden marcar la diferència en el consum de l’aigua i tenir un impacte positiu en la seva conservació”. Lambea ha recordat que “Parc Central disposa d'un pla de gestió de recursos hídrics que es veurà reforçat amb aquesta nova acció, la qual arribarà a públic de totes les edats”. En aquest sentit, la pàgina web del centre comercial recull tot el conjunt d’actuacions que Parc Central duu a terme sobre la gestió del consum d’aquest recurs, com ara la recuperació d'aigües pluvials i freàtiques o les millores en l'àmbit de la climatització, entre altres. 

Cal destacar que la col·laboració entre Ematsa i Parc Central s’emmarca dins la campanya #GotesDeRealitat que recentment el centre comercial ha posat en marxa per sensibilitzar sobre l’ús responsable de l’aigua. Una de les accions més destacades d’aquesta iniciativa és el lliurament d’atomitzadors que tenen l’objectiu de reduir el cabal de l’aigua en el consum domèstic. Els visitants de Parc Central que acudeixin al Punt d'Atenció al Client, i estiguin registrats a l'APP del centre comercial podran adquirir una unitat de forma gratuïta.

Segells de reconeixement d'administració oberta