Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2009-2012 Mercat d'intercanvi

Mercat d'intercanvi

Descobreix el poder del troc! 6a edició. Primavera 2012


El proper dissabte 2 de juny l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’oficina Europe Direct, organitza un nou mercat d’intercanvi a la Rambla Nova (davant de l’OMAC). Des de les 10 h del matí i fins a les 2 h del migdia tothom qui vulgui podrà participar en aquesta activitat gratuïta que fomenta el consum responsable i la reducció de residus.

Es tracta d'un espai pensat per intercanviar objectes o productes que s’acumulen a casa i no s’utilitzen, per altres que podem necessitar. S'intercanvia objecte per objecte sense que hi intervinguin diners. Cal recordar que els objectes a intercanviar han d’estar en bon estat,  i si són aparells han de funcionar correctament.  

El passat dia 19 de maig es va celebrar el primer dels mercats programats a Campclar i s’hi van fer prop de 250 intercanvis. Els principals productes que es podien trobar van ser roba i aparells electrònics com reproductors de CD, escàners, cafeteres, etc.

Cartell Mercat d'IntercanviEl mercat d'intercanvi és una activitat gratuïta que fomenta el consum responsable i la minimització de residus. Es tracta d'un espai pensat per intercanviar objectes o productes que acumulem a casa i no utilitzem, per altres que podem necessitar.

S'intercanvia objecte per objecte sense que hi intervinguin diners.Mercat d'intercanvi

Vine! Intercanvia i troba allò que et fa falta!

 

Es pot participar de dues maneres:

  1. Itinerant, portant els objectes personalment.
  2. Si tenim molts objectes, reservant gratuïtament una taula a: mercatdintercanvi@tarragona.cat
  3. o al Telèfon Verd: 977 296 222.

 

En aquest enllaç podeu consultar les bases reguladores del mercat

Segells de reconeixement d’administració oberta