Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2014 Avui s'ha inaugurat una nova àrea de pícnic a la Platja Llarga

Avui s'ha inaugurat una nova àrea de pícnic a la Platja Llarga

Avui s'ha inaugurat una nova àrea de pícnic a la Platja Llarga

S'han instal·lat tres taules, bancs, papereres i un cartell informatiu
Avui s'ha inaugurat una nova àrea de pícnic a la Platja Llarga Foto: Mauri Fernández
01/07/2014

La Conselleria de Medi Ambient posa a disposició de tots els ciutadans i ciutadanes una nova zona d’esbarjo, en concret a la zona de pícnic de la Platja Llarga a la pineda al costat del Club de Vela de Tarragona.

En concret s’han col·locat tres taules de fusta amb els seus corresponents bancs, amb una capacitat per 8 persones cada taula. Així mateix també s’han col·locat tres papereres de fusta i un cartell informatiu.

Pel que fa a l’aparcament, amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, està projectada una zona d’aparcament al costat de l’àrea de pícnic amb capacitat per més de 40 vehicles.

Aquesta nova àrea s’afegeix a la ja existent de la Platja de Capellans, demostrant la voluntat de l’Ajuntament de Tarragona de dur a terme una gestió de platges que, tenint en compte les aportacions de les entitats conservacionistes, combina la protecció dels valors naturals amb l’ús de la platja per part de la ciutadania.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta