Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2014 Itineraris, premis i tallers entorn de la natura per al Dia Mundial del Medi Ambient

Itineraris, premis i tallers entorn de la natura per al Dia Mundial del Medi Ambient

Itineraris, premis i tallers entorn de la natura per al Dia Mundial del Medi Ambient

Es faran del 3 al 14 de juny per a tots els públics.
Itineraris, premis i tallers entorn de la natura per al Dia Mundial del Medi Ambient Foto: Mauri Fernández.
30/05/2014

 

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que és el dia 5 de juny, l’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb diverses entitats i empreses, ha organitzat i coordinat una sèrie d’activitats que conformen un important programa entorn de la natura, el respecte i la sensibilització pel medi natural.

En primer lloc cal destacar els itineraris del divendres i dissabte per descobrir l’Anella Verda, que des de l’àrea de Medi Ambient volen donar a conèixer aquest perímetre natural tan ric que ens envolta a la ciutat de Tarragona. Seran dues excursions guiades pels boscos de la zona de Rodolat del Moro i els voltants del Pont del Diable, així com arribant a la gran Plana de Tamarit i el Gaià, respectivament.

D’altra banda, el mateix Pont del Diable i el seu entorn serà l’escenari d’activitats del Dia Mundial, amb una visita sobre el món romà, Patrimoni Històric i Natural, amb la col·laboració de Limònium. Una altra de les entitats que col·labora activament en el programa és Aurora, amb una trobada entorn del Riu Francolí; l’Associació Hort del Circ, que ens descobriran un hort urbà construït col·lectivament o amb La Sínia amb qui podrem gaudir de l’alliberament d’un animal salvatge a la desembocadura del Gaià i de l’activitat “El Dia de les papallones”.

A la Rambla Nova es faran tallers de reciclatge per als més petits on es sortejarà una estada de cap de setmana al càmping Tamarit i, ja de cara al litoral, Plataforma Platja Llarga, GATA i GEPEC oferirà una activitat de voluntariat a l’aiguamoll de la platja Llarga.

També queda integrat en el programa d’actes els XX Premis Ones Mediterrània que es faran el divendres 6 de juny al Teatre Metropol, així com l’acte de lliurament de premis de Sostenibilitat i Solutionism Dow-ETSEQ que el dia anterior, dijous 5, es farà a l’Smart Parc Tabacalera, on es premiaran els millors projectes dels alumnes d’Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili.

Podeu consultar les activitats en aquest enllaç

 

Segells de reconeixement d’administració oberta