Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2014 Jornada de neteja del Bosc de la Marquesa

Jornada de neteja del Bosc de la Marquesa

Jornada de neteja del Bosc de la Marquesa

Tindrà lloc el pròxim dissabte 20 de setembre en el marc de les Festes de Santa Tecla
18/09/2014

Dissabte al matí l'Associació Aurora i l'empresa FLUOR Plant Engineering organitzen una jornada de voluntariat ambiental de neteja del Bosc de la Marquesa. A més, aquesta activitat compra amb el suport del Càmping Las Palmeras i de l'Ajuntament de Tarragona i la col·laboració de la Plataforma Salvem la Platja Llarga i del grup ecologista GATA.

L'Associació Aurora és una entitat sense ànim de lucre que integra socialment i laboralment persones amb discapacitat mental, i que realitza treballs de recuperació d'espais naturals.

Per la seva part, la multinacional FLUOR col·laborarà amb la comunitat, entre d'altres, amb tasques de neteja d'espais naturals relacionats amb l'aigua. Aquesta activitat es durà a terme en el marc d'un conjunt d'actuacions que promou en l'àmbit mundial durant la segona quinzena de setembre.

A Tarragona s'ha triat la neteja d'un espai emblemàtic del litoral tarragoní com és el Bosc de la Marquesa. El punt de trobada serà el Càmping Las Palmeras. Per accedir al càmping caldrà seguir les indicacions del vigilant.

El programa de la jornada serà el següent:

  • 10.30 h Trobada al Càmping Las Palmeras i confirmació de les inscripcions
  • 11.00 h Benvinguda i presentació de l'activitat
  • 11.15 a 13.15 h Neteja del Bosc de la Marquesa
  • 13.15 h Refrigeri i fi de l'activitat

 

S'aconsella portar un calçat adequat. Els menors d'edat han d'anar acompanyats d'un adult que se'n faci responsable.

Els organitzadors, a més de donar guants i bosses, oferiran un refrigeri a tots els voluntaris que hagin col·laborat en les tasques de neteja del Bosc de la Marquesa.

Els participants han d'inscriure's a l'activitat enviant un missatge amb les seves dades (nom i cognoms, telèfon, correu electrònic i matrícula del vehicle amb el qual accediran al càmping) a administracio@associacioaurora.org o trucant al 977.520.205 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15 a 17 h).

Per motius d'organització, el nombre de participants queda limitat a un màxim de 100 persones.

Segells de reconeixement d’administració oberta