Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2014 Jornada de neteja dels Morrots de la Savinosa

Jornada de neteja dels Morrots de la Savinosa

Jornada de neteja dels Morrots de la Savinosa

Es tracta d'una activitat de voluntariat emmcarcada dintre del programa “Ajuda’ns a cuidar el teu espai d’esport favorit”
15/10/2014

El pròxim diumenge 19 d’octubre l’Associació Aurora i DECATHLON organitzen una Jornada de Neteja dels Morrots de la Savinosa.

Aquesta activitat compta amb el suport del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, a través de la Fundación Biodiversidad, i de l’Ajuntament de Tarragona.

Es tracta d’una jornada de neteja amb voluntariat d’un tram del litoral tarragoní. El punt de trobada serà la platja dels Capellans (Cala Romana).

El programa de l’activitat serà el següent:

  • 10.30 h: Trobada a la platja dels Capellans
  • 11.00 h: Presentació de l’activitat
  • 11.15 h a 13.15 h: Neteja dels Morrots de la Savinosa i la platja dels Capellans
  • 13.30 h: Pícnic a càrrec de Decathlon

 

S’aconsella portar calçat adequat. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

A través d’aquest tipus d’iniciatives, emmarcades dintre del programa “Ajuda’ns a cuidar el teu espai d’esport favorit”, Decathlon aposta per portar a terme accions que contribueixin a cuidar els espais naturals i disminuir l’impacte ambiental, promovent al mateix temps l’esport a l’aire lliure.

Les persones que vulguin participar poden inscriure’s enviant un missatge amb les seves dades (nom, telèfon i correu electrònic) a administracio@associacioaurora.org o trucant al telèfon 977 520 205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 15 a 17 h).

Podeu consultar el plànol de la zona d'actuació en aquest enllaç

Segells de reconeixement d’administració oberta