Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2015 David Meca participa a la campanya Paisaje Limpio a la Llarga

David Meca participa a la campanya Paisaje Limpio a la Llarga

David Meca participa a la campanya Paisaje Limpio a la Llarga

Els dies 25 i 26, des de les 11 h fins a les 15 h, es faran tallers dirigits a nens per donar una nova vida als residus i es regalaran als usuaris de la platja cendrers i bosses reutilitzables.
David Meca participa a la campanya Paisaje Limpio a la Llarga Foto: Paisaje Limpio.
24/07/2015

 

Demà a les 11 h de matí tindrà lloc la inauguració de la campanya “Paisaje Limpio, Platja Llarga” amb la presència de la tinenta d’alcalde de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez, en la qual també coincidirà amb el campió mundial de natació d'aigües obertes David Meca, la directora de Paisatge Net, Inés de la Pau, i un representant d'Ecoembes. La presentació tindrà lloc en una de les dues carpes de Paisatge Net, situades en els voltants de l'escola de vela de Platja Llarga.

Paral·lelament a la presentació, es duran a terme els tallers de reciclatge per a nens en l'altra carpa i L'Escola de Vela de Platja Llarga prestarà dos catamarans, on s'explicarà als mitjans la importància de mantenir un mar lliure de residus, mentre practiquem el nostre esport favorit.

Els dies 25 i 26 es realitzaran a les carpes, des de les 11 h fins a les 15 h, tallers dirigits a nens per donar una nova vida als residus, que portaran a terme l'associació Surf and Clean, a més tots dos dies en aquest mateix horari, unes hostesses regalaran als usuaris de la platja cendrers i bosses reutilitzables amb el missatge de la campanya, perquè no deixin abandonats seus residus.

Segells de reconeixement d’administració oberta