Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2015 Dia de l’Arbre a Tarragona

Dia de l’Arbre a Tarragona

Dia de l’Arbre a Tarragona

Jornada de celebració el proper 24 de febrer al Parc Ecohistòric del Pont del Diable
Dia de l’Arbre a Tarragona Foto de Limonium.
23/02/2015

 

El pròxim 24 de febrer de 2015, l’Ajuntament de Tarragona amb representants de la Conselleria d’Ensenyament, Medi Ambient i Patrimoni i l’empresa Limonium SLU, com a concessionària de la finca municipal del Pont del Diable, celebraran la jornada de “Dia de l’Arbre” amb la participació d’alumnes de l’escola Sant Salvador de Tarragona.

La finca on hi ha el Parc Ecohistòric del Pont del Diable va pertànyer als germans Puig i Valls al canvi de segle XIX a XX. En Rafael Puig i Valls, enginyer forestal, va ser l’introductor de la festa de l’Arbre a casa nostra. Així doncs, aquest és un indret idoni i molt emblemàtic per a realitzar aquest tipus d’acte.

Una altra raó per realitzar aquest “Dia de l’Arbre” en aquest paratge, és la voluntat de potenciar la biodiversitat del Parc Ecohistòric del Pont del Diable. D’aquesta manera es diversificarà la vegetació ja existent introduint plantes que aportin fruits en els períodes tardorencs i hivernals, per tal de subministrar aliment a la fauna present a l’espai.

Els alumnes de l’escola Sant Salvador coneixeran el medi natural al Pont del Diable mitjançant diferents jocs i dinàmiques, i portaran a terme la plantació d’espècies vegetals adients per a l’espai.

Podeu trobar més informació al web: www.pontdeldiabletarragona.com

Facebook: pont del diable tarragona

Segells de reconeixement d’administració oberta