Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2015 Xerrada sobre les tortugues marines

Xerrada sobre les tortugues marines

Xerrada sobre les tortugues marines

Tindrà lloc demà divendres 27 de març a l'IMET
Xerrada sobre les tortugues marines Tortuga babaua (Caretta caretta)
26/03/2015

L'estiu passat vàrem rebre la visita d'una tortuga marina a Tarragona, concretament una femella de tortuga babaua (Caretta caretta) va fer uns nius i va pondre ous. Aquest fet ha despertat una curiositat que en aquesta xerrada audiovisual volem fomentar entre el públic assistent aportant informacions útils per a la seva conservació.

La xerrada anirà a càrrec dels membres del gepec.cat Ramon Ferré i  Raül Cendón que varen participar en la coordinació i creació d'una xarxa de resposta ràpida a la costa tarragonina per a encallaments, justament, de tortugues marines i dofins. L'acte serà presentat per la consellera de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona, Carme Crespo.

Amb el suport de la Conselleria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona i del Servei de Biodiversitat i Protecció dels Animals del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

Lloc: Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET), Avinguda Ramon i Cajal, 70
Data de l'activitat: Divendres, 27 de març de 2015
Monitor: Ramon Ferré i Raül Cendón
Horari: 19.30 h

Segells de reconeixement d’administració oberta