Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2016 Arranjament d'un col·lector a la platja Llarga

Arranjament d'un col·lector a la platja Llarga

Arranjament d'un col·lector a la platja Llarga

Les obres finalitzaran aquest dissabte
Arranjament d'un col·lector a la platja Llarga Imatge de la zona d'arranjament
25/05/2016


Les obres d'arranjament d'un col·lector de la xarxa de clavegueram de la platja Llarga estaran llestes aquest dissabte. Les obres van iniciar-se dilluns, a conseqüència de l'esfondrament d'un tram situat a la platja, a l'alçada del traçat del col·lector d'aigües residuals ubicat entre el càmping Salines i l'estació de bombament d'aigües residuals (EDAR).

Aquesta avaria es va detectar, a conseqüència d'una inspecció de la xarxa de clavegueram rutinària a la platja Llarga. Les obres pretenen solucionar els problemes de funcionament entre aquests dos punts del traçat del col·lector.

L'obra que s'està duent a terme consisteix en la renovació del tram de col·lector afectat amb un de nou de PVC de 400 mm de diàmetre i 110 metres de llargada. L'obra, que l'executa l'Empresa Municipal Mixta d'Aigües de Tarragona (Ematsa), està supervisada pel departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona i l'Associació Aurora, que s'ha encarregat de la retirada de la vegetació afectada a la zona de l'obra i la reposició de la mateixa una vegada finalitzada l'obra.

Segells de reconeixement d’administració oberta