Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2016 Dissabte 19 de novembre plantada popular a Sant Salvador

Dissabte 19 de novembre plantada popular a Sant Salvador

Dissabte 19 de novembre plantada popular a Sant Salvador

Es farà al riu Francolí, al seu pas pel barri
10/11/2016


Repsol, l'Associació Aurora i les Associacions de Veïns del barri de Sant Salvador organitzen una plantada popular per recuperar l'entorn del riu Francolí al seu pas pel barri. L'activitat començarà el dissabte 19 de novembre, a les 10.45 h, amb la formalització de les inscripcions i amenització familiar. A les 11 h es farà la presentació de l'activitat i entre les 11.15 i les 13.15 h es procedirà a la plantada. En finalitzar s'oferirà un refrigeri a tots els participants.

L'organització facilitarà els guants i les eines, i aconsella portar calçat adequat. Els menors d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult. En cas de forta pluja, l'activitat es traslladarà al 26 de novembre.

Les persones interessades a participar poden confirmar la seva assistència de manera presencial, telefònica o per correu electrònic a:

 

  • Associació Aurora, av. dels Pins s/n Sant Salvador. Telèfon 977 52 02 05 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15 a 17 h) administracio@associacioaurora.org
  • Associació de Veïns de la Ciutat de Tarragona des de S. Ramon i S. Salvador, av. Pallaresos, 105, 5è 3a Sant Salvador
  • Associació de Veïns dels barris de S. Salvador i S. Ramon, c. Abat Escarré, s/n Sant Salvador
     

 

Segells de reconeixement d’administració oberta