Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2016 La gestió de l'aigua, eix de la Ciberàgora 2016

La gestió de l'aigua, eix de la Ciberàgora 2016

La gestió de l'aigua, eix de la Ciberàgora 2016

Les inscripcions per a la jornada, que tindrà lloc el dimarts 5 de juliol al Palau de Congressos, ja estan obertes.
29/06/2016

La Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà el dimarts 5 de juliol una nova edició de la Ciberàgora, el fòrum de discussió de les relacions entre les TIC i la comunitat social. Aquesta edició estarà dedicada a analitzar el paper de les noves tecnologies i la seguretat en la gestió intel·ligent de l'aigua.

Durant la jornada diferents experts parlaran de les novetats en qüestions com la gestió digital de l'aigua o iniciatives d'innovació de l'aigua a l'era de les Smart Cities. En una de les ponències s’exposarà el projecte AQUA 2017, una iniciativa d'EMATSA sobre la integració de sensòrica avançada en el telecontrol d'un abastament d'aigua.

La jornada està oberta a totes les persones interessades. Les inscripcions són gratuïtes, condicionades a l'aforament de la sala. Per formalitzar la inscripció i consultar el programa complet de la jornada es pot visitar la pàgina web.

La Ciberàgora va néixer l'any 2009 i en aquest temps s'ha convertit en un espai de referència en l'àmbit de la integració de les TIC amb la ciutadania en el context de les ciutats intel·ligents. Es tracta d'una iniciativa organitzada per la Xarxa de Telecentres i Tarragona 2017 Smart Mediterranean City.

 

INSCRIPCIONS

Segells de reconeixement d’administració oberta