Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2016 Presentació del quadern educatiu "A pas de tortuga (babaua)"

Presentació del quadern educatiu "A pas de tortuga (babaua)"

Presentació del quadern educatiu "A pas de tortuga (babaua)"

GEPEC ha volgut treballar conjuntament amb Medi Ambient de l'Ajuntament per dur a terme una edició de 3.000 exemplars
Presentació del quadern educatiu "A pas de tortuga (babaua)" Foto: Mauri
07/06/2016

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, i dins de les diferents línies de treball què ha encetat el Departament de Medi Ambient des de l'arribada de la tortuga babaua al nostre municipi fa dos anys; en la línia de l'educació ambiental, ahir es van presentar conjuntament amb el GEPEC el quadern educatiu "A pas de tortuga (babaua)". La intenció és donar-li la importància que mereix, i que els nostres infants coneguin millor les característiques i el cicle vital de les tortugues i què han de fer si es troben una tortuga o un niu a la platja.

És per aquest motiu que un dels grups més actius de la Xarxa de Voluntaris per la Tortuga a Tarragona, GEPEC, ha volgut treballar conjuntament amb Medi Ambient de l'Ajuntament per dur a terme una edició de 3.000 exemplars d'aquest quadern, que pretén ser una eina d'educació ambiental de primer ordre.

Aquests quaderns s'han repartit, en una primera fase, entre les entitats que formen part de la Xarxa de Voluntaris per la Tortuga a Tarragona, i en una segona fase, de cara al curs escolar 2016-17, està previst que formin part d'un taller d'educació ambiental que el Departament de Medi Ambient oferirà a totes les escoles del municipi.

En darrer lloc recordar que ja s'ha posat en funcionament la Xarxa de Voluntaris per la Tortuga a Tarragona, i que totes les persones interessades a formar-hi part, es poden adreçar al Telèfon Verd 977 296 222 o bé enviant un correu a mediambient@tarragona.cat
 

Segells de reconeixement d’administració oberta