Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2016 Visita de treball dels participants del projecte RERUM a Tarragona

Visita de treball dels participants del projecte RERUM a Tarragona

Visita de treball dels participants del projecte RERUM a Tarragona

Durant el mes de juliol s'han reunit a la ciutat per avançar en la implementació d’equips pel monitoratge de les condicions ambientals en edificis
Visita de treball dels participants del projecte RERUM a Tarragona Imatge del projecte RERUM
14/07/2016

 

Aquest mes de juliol els participants del projecte RERUM s’han reunit a Tarragona per tal d’avançar en la implementació d’equips pel monitoratge de les condicions ambientals en edificis, el control del consum energètic i la millora de la mobilitat urbana. Aquestes activitats s’engloben en les proves pilot de les tecnologies de seguretat i privacitat de la informació que es desenvolupen en el marc del projecte RERUM (Reliable, Resilient and Secure Iot for Smart City Applications).

RERUM és un projecte de recerca en seguretat i protecció de la privacitat que compta amb un pressupost de cinc milions d’euros amb el cofinançament del setè Programa Marc de la Unió Europea (amb el número d’acord 609094). L’Ajuntament de Tarragona hi participa conjuntament amb el municipi grec d’Heraklion, empreses i universitats de sis països europeus.

El projecte està previst que finalitzi a octubre de 2016 i s’espera que els seus resultats contribueixin a la millora de la seguretat i de la privacitat dels ciutadans en les aplicacions tecnològiques desenvolupades per les ciutats intel·ligents. A més  a més, es preveu que, un cop finalitzat el projecte, es posin a disposició de la ciutat aplicacions per a l’estimació de la mobilitat a la ciutat, l’obtenció d’informació medi ambiental de la ciutat o monitoritzar les condicions ambientals i de consum energètic de l’interior dels edificis.

Per a més informació, podeu consultar el web del projecte.

Segells de reconeixement d’administració oberta