Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2017 Banderes blaves per a les platges de l'Arrabassada, la Móra, la Sabinosa i Tamarit

Banderes blaves per a les platges de l'Arrabassada, la Móra, la Sabinosa i Tamarit

Banderes blaves per a les platges de l'Arrabassada, la Móra, la Sabinosa i Tamarit

Banderes blaves per a les platges de l'Arrabassada, la Móra, la Sabinosa i Tamarit Foto: Mauri
19/07/2017


Les platges de l'Arrabassada, La Móra, la Savinosa i Tamarit han revalidat enguany la Bandera blava. La consellera de Medi Ambient, Ivana Martínez, destaca que "el manteniment del guardó és un reconeixement europeu a la garantia de la qualitat de les nostres platges, i posa en valor la tasca feta per buscar l'equilibri entre l'ús del recurs natural i el respecte de l'entorn."

Els guardons de la Bandera blava els atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d'Educació Ambiental), amb la col·laboració de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac). Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l'educació ambiental. També exigeix a les platges una qualitat de l'aigua excel·lent.

Segells de reconeixement d’administració oberta