Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2017 Recollida de residus a la Part Alta

Recollida de residus a la Part Alta

Recollida de residus a la Part Alta

El pròxim dia 21 de març es tornaran a col·locar els contenidors fixos.
17/03/2017

 

El pròxim dia 21 de març es tornaran a col·locar els contenidors fixos de més capacitat a la plaça de l'Oli, al carrer Puig d'en Pallars i al Pla de Palau.

Amb aquest canvi s'augmenta substancialment la capacitat dels contenidors de recollida selectiva de la Part Alta, per la qual cosa, es facilita el reciclatge a tots els residents.

Els veïns que vulguin fer la recollida selectiva s'hauran de desplaçar a aquestes 3 illes fixes o anar als contenidors situats fora muralles, com feien fins ara. També cal recordar que podran dipositar el rebuig a les papereres mòbils que es col·loquen cada dia a les 19.30 h i es retiren a les 22 h.

Al gener del 2016 es van canviar aquestes illes de contenidors per contenidors més petits. Aquest canvi va ser provisional i es va fer per l'apuntalament i obres de la muralla, ja que impedien el pas dels camions de buidatge dels contenidors per la baixada de la Guitarra.

Els contenidors seran de paper i cartró, envasos, vidre i matèria orgànica i complementaran el servei de recollida de rebuig de les papereres mòbils.

Aquest canvi també requereix la col·laboració dels veïns per tal que dipositin els residus al seu horari corresponent:

Qualsevol dubte o aclariment sobre aquest canvi es pot fer a través del Telèfon Verd: 977296222, o bé per escrit al correu electrònic mediambient@tarragona.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta