Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2017 Tarragona s'adhereix a la campanya "L'Hora del Planeta 2017"

Tarragona s'adhereix a la campanya "L'Hora del Planeta 2017"

Tarragona s'adhereix a la campanya "L'Hora del Planeta 2017"

La campanya ha estat promoguda per WWF.
Tarragona s'adhereix a la campanya "L'Hora del Planeta 2017" Apagada de la il·luminació del circ romà per l'Hora del Planeta
23/03/2017

 

Aquest dissabte, 25 de març, Tarragona se suma a la campanya "L'Hora del Planeta". De les 20.30 a les 21.30 h s'apagarà la il·luminació de la capçalera del circ romà i el tram de la muralla de la via de l'Imperi, seguint la iniciativa juntament amb altres ciutats i municipis del món que faran el mateix gest simbòlic, en benefici de la lluita contra el canvi climàtic i d'un ús coherent de l'energia.  A Tarragona, també ens afegim a la mobilització de l'Ambaixada Mundial d'Activistes per la Pau que fan una crida a la ciutadania perquè portin fanalets i es concentrin davant el circ romà a les 20 h per “il·luminar el món amb una acció climàtica”.

A la campanya, promoguda per l'organització mundial WWF, s'hi han adherit més de 200 pobles i municipis que s'han compromès a apagar monuments i edificis emblemàtics. El dissabte a les 20.30  h s'apagaran monuments com...:

  • la Catedral de Palma de Mallorca,
  • la plaça del Obradoiro de Santiago de Compostela,
  • la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona i
  • la Plaza Mayor de Gijón.

 

Més informació a http://www.horadelplaneta.es

Segells de reconeixement d’administració oberta