Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2017 Tarragona se suma al Let's Clean Up Europe! amb la campanya "Netegem el Gaià"

Tarragona se suma al Let's Clean Up Europe! amb la campanya "Netegem el Gaià"

Tarragona se suma al Let's Clean Up Europe! amb la campanya "Netegem el Gaià"

Els dies 6, 13 i 14 de maig es realitzaran neteges des del naixement fins a la desembocadura del riu Gaià.
02/05/2017

El dies 6, 13 i 14 de maig, Tarragona s’afegeix al Let’s Clean Up Europe amb la campanya “Netegem el Gaià”. L’activitat, organitzada per l’Associació Mediambiental La Sínia i l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament, proposa diferents punts de trobada al llarg del riu Gaià per netejar i retirar-ne els residus abocats il·legalment (vegeu el mapa de l'acció i la informació més detallada ampliant el cartell).

El primer dia, dissabte 6 de maig, els voluntaris es concentraran davant el Club Marítim d’Altafulla a les 10.30 h per donar el tret de sortida a la campanya i fer la primera batuda de neteja a la desembocadura del riu. Simultàniament, també s’iniciarà la campanya a Querol i Santa Coloma de Queralt.

El dissabte dia 13, hi haurà dos nous punts de trobada per netejar l’entorn del Gaià a La Móra i al Catllar i el diumenge 14, les jornades de neteja se celebraran a Comadevaques, Vila-rodona i Torredembarra.

La campanya compta amb la col·laboració dels consistoris i les entitats ambientals del territori.

Let’s clean up Europe! és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus incontrolats que s’aboquen a boscos, platges, marges de rius i d’altres espais naturals i promoure la recollida amb una jornada de voluntariat ambiental.

Per a més informació podeu trucar al 665 940 233.

Segells de reconeixement d'administració oberta