Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2019 Taller de caixes refugi per a ratpenats al Camp de Mart

Taller de caixes refugi per a ratpenats al Camp de Mart

Taller de caixes refugi per a ratpenats al Camp de Mart

Es va fer dissabte, 19 d'octubre
22/10/2019

El passat dissabte es va realitzar un taller de construcció de caixes refugi per a ratpenats al Camp de Mart, que forma part d’un projecte de sensibilització sobre la biodiversitat urbana a Tarragona, encarregat per la Conselleria de Territori de l’Ajuntament. El taller es va desenvolupar amb la participació de les Tecletes.

Durant tot el matí, unes quaranta persones entre infants i adults van treballar diferents aspectes de la biodiversitat de l’espai, on l’eix central van ser els ratpenats i la seva biologia. Entre les activitats que es van desenvolupar, cal destacar la construcció de quatre caixes refugi per a ratpenats. Els infants van poder personalitzar cadascuna de les caixes refugi, per tal de potenciar encara més la seva implicació amb la biodiversitat urbana de l'entorn. 

Aquestes caixes refugi s'instal·laran el proper divendres dia 25 a la tarda, en espais prèviament seleccionats del Camp de Mart. Per a la col·locació, hi haurà també la presència de les Tecletes, per tal que puguin veure finalitzada la seva acció participativa en el marc del projecte.

Segells de reconeixement d’administració oberta