Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2022 Bombers voluntaris faran pràctiques a la finca del Pont del Diable

Bombers voluntaris faran pràctiques a la finca del Pont del Diable

Bombers voluntaris faran pràctiques a la finca del Pont del Diable

Les sessions, impartides per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, tindran lloc els dies 25 de setembre i 2 d'octubre
Bombers voluntaris faran pràctiques a la finca del Pont del Diable Imatge d'arxiu de la finca del Pont del Diable.
22/09/2022

El propers diumenges 25 de setembre i 2 d’octubre, la finca municipal del Pont del Diable acollirà dues sessions de pràctiques del curs bàsic de bomber voluntari dels Bombers de la Generalitat. La consellera de Medi Ambient, Eva Miguel, ha destacat que “des de l’Ajuntament mantenim el nostre compromís per la gestió forestal, col·laborant amb el cos de bombers, i també, com és el cas, amb els bombers voluntaris”. 

L'activitat s'engloba dins del processos formatius que realitza l'Institut de Seguretat Publica de Catalunya. Concretament, forma part del mòdul formatiu d'incendis forestals que estan duent a terme els alumnes del curs bàsic de bomber voluntari dels Bombers de la Generalitat, i que un cop acabat el curs s'incorporaran com a bombers voluntaris als parcs de la regió d' emergències de Tarragona. 

Durant aquestes jornades s'aprofitaran els boscos de l'entorn del Pont del Diable per fer pràctiques d'obertura de línia de defensa amb eines manuals i mecàniques, la maniobra d'autoprotecció en incendis de vegetació, la maniobra d'extinció amb el vehicle en moviment i la realització d'un simulacre amb muntatge d'instal·lacions de manegues. 

Segells de reconeixement d'administració oberta