Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2022 Comencen els treballs d'arranjament del pont de l'avinguda de Vidal i Barraquer

Comencen els treballs d'arranjament del pont de l'avinguda de Vidal i Barraquer

Comencen els treballs d'arranjament del pont de l'avinguda de Vidal i Barraquer

Les tasques de millora, que cobriran la cara inferior, tindran una durada màxima de cinc setmanes i no es tallarà el trànsit
17/10/2022

Aquest dilluns comencen els treballs de cobriment de la cara inferior del pont que travessa l’avinguda de Vidal i Barraquer amb l’avinguda de Ramón y Cajal.

L’Ajuntament impulsa la neteja de l’estructura interior de les bigues del pont, on s’acostumen a posar coloms generant problemes de salubritat. Amb l’objectiu d’erradicar aquests problemes, es cobrirà la cara inferior de l’estructura i els frontals del pont amb una xapa metàl·lica. De la mateixa manera es reubicaran instal·lacions afectades com els focus d’il·luminació i les canonades que discorren pel pont, i es pintaran els murs laterals de formigó.  

Es preveu que aquesta intervenció tingui una durada màxima de cinc setmanes. El trànsit rodat no es tallarà, però es passarà de tenir dos carrils a un per a cada sentit. Pel que fa als vianants, aquests seran redirigits cap a l’avinguda de Ramón y Cajal des de qualsevol dels punts afectats per considerar-se una via principal.

Els treballs, amb un pressupost de 48.388,41 €, van a càrrec de l’empresa Construccions Vinaixa, S.A. 

Segells de reconeixement d'administració oberta