Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2022 Dissabte, plantada col·laborativa a la plaça d'Icomar

Dissabte, plantada col·laborativa a la plaça d'Icomar

Dissabte, plantada col·laborativa a la plaça d'Icomar

L'activitat, que s’emmarca en el projecte de Vila Florida, pretén embellir la ciutat fent barri
Dissabte, plantada col·laborativa a la plaça d'Icomar Imatge d'arxiu d'una plantada anterior
10/02/2022

La Conselleria de Parcs i Jardins, en el marc del projecte Tarragona Vila Florida, ha organitzat per aquest dissabte una nova plantada col·laborativa sota el títol Fes el teu barri més bonic, més amable i més verd”. Les darreres plantades ja han florit altres barris de la ciutat com la Floresta o Torreforta i ara és el torn d’Icomar. 

La consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal, ha explicat que "l’èxit de participació en les anteriors plantades ens anima a continuar amb aquesta iniciativa” i que “això demostra que la voluntat del govern municipal d’embellir la ciutat és compartida amb la ciutadania". Vidal ha apuntat que és una molt bona eina "de cohesió i millora la convivència entre veïns i veïnes i entitats diverses de cada barri" i, alhora, “compleix l'objectiu de renaturalitzar la ciutat".  

Així doncs, aquest dissabte 12 de febrer a partir de les 11 h, els veïns i veïnes d’Icomar podran participar en la plantada que se celebrarà a la plaça del barri. El Servei de Parcs i Jardins facilitarà les plantes, la terra i les eines necessàries perquè aquesta nova plantada col·laborativa sigui tot un èxit. 

Segells de reconeixement d'administració oberta