Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2022 L’Ajuntament de Tarragona obre la licitació per eliminar sis illes de contenidors soterrats de la ciutat

L’Ajuntament de Tarragona obre la licitació per eliminar sis illes de contenidors soterrats de la ciutat

L’Ajuntament de Tarragona obre la licitació per eliminar sis illes de contenidors soterrats de la ciutat

L'actuació també suposarà la reposició dels trams de vorera i calçada
28/12/2022

L’Ajuntament de Tarragona obre la licitació per eliminar sis illes de contenidors soterrats de la ciutat. Els contenidors en qüestió es troben a l’avinguda de Sant Salvador i als carrers de Joan Fuster i Ort, de Josep Pla i Casadevall, de Robert d’Aguiló, i de Prades amb el carrer d’Amposta i amb el carrer del Riu Fluvià. Aquesta intervenció, que tindrà un preu màxim de 32.968,72 € (IVA inclòs) i un termini d’execució de dos mesos, suposarà també la reposició de la vorera i calçada corresponent. 

Segons el conseller de Neteja, Jordi Fortuny, el procés d’eliminació dels contenidors soterrats “és una necessitat perquè aquest tipus de contenidors són els que presenten majors problemàtiques als veïns, l’espai públic i en el servei de recollida”. En aquest sentit, dels 234 contenidors soterrats que hi havia a Tarragona ja se n’han eliminat 119 i, amb aquests sis nous, en quedaran pendents 109. 

Les persones físiques i jurídiques interessades poden presentar les seves ofertes electrònicament a través del perfil del contractant fins vint dies hàbils després de la publicació de l’oferta que s’ha anunciat avui. 

Segells de reconeixement d'administració oberta