Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2022 L'accés a la platja del Miracle romandrà tancat del 22 al 24 de maig per treballs de regeneració de sorra

L'accés a la platja del Miracle romandrà tancat del 22 al 24 de maig per treballs de regeneració de sorra

L'accés a la platja del Miracle romandrà tancat del 22 al 24 de maig per treballs de regeneració de sorra

Des de les 6 fins a les 16 h no es podrà accedir ni a la sorra ni a l'aigua
L'accés a la platja del Miracle romandrà tancat del 22 al 24 de maig per treballs de regeneració de sorra Imatge d'arxiu de la platja del Miracle. Foto: Isaias Mena.
20/05/2022

Amb motiu dels treballs de regeneració de sorra a la platja del Miracle que el Servei de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic té previst realitzar els dies 22, 23 i 24 de maig, l’accés a aquesta platja (tant a la sorra com a l'aigua), romandrà tancat en horari de 6 a 16 h.

Es calcula que aproximadament es mouran al voltant de 5 mil metres cúbics de sorra. Durant aquests tres dies i en l'horari esmentat, per la platja transitaran els camions amb la sorra i, per tant, no serà accessible per als banyistes.  

Durant la resta de la setmana vinent també es procedirà a la neteja de pedres de la platja de l'Arrabassada, tal com ja s’havia avançat.  

Segells de reconeixement d'administració oberta