Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2022 L'Ajuntament ofereix aquest estiu un cicle de formacions per a conèixer la fauna marina del litoral tarragoní

L'Ajuntament ofereix aquest estiu un cicle de formacions per a conèixer la fauna marina del litoral tarragoní

L'Ajuntament ofereix aquest estiu un cicle de formacions per a conèixer la fauna marina del litoral tarragoní

Les sessions, gratuïtes i obertes a tothom, volen ajudar la ciutadania a reconèixer les espècies que es troben a les platges de la ciutat i saber com actuar-hi
L'Ajuntament ofereix aquest estiu un cicle de formacions per a conèixer la fauna marina del litoral tarragoní Foto: Ferran Aguilar.
08/07/2022

La Conselleria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona inicia, un estiu més, un cicle de formacions ‘Fauna marina del litoral de Tarragona’ que té per objectiu donar pautes i eines a la ciutadania per a reconèixer les espècies que es poden trobar a les platges de la ciutat i com actuar en aquests casos, que cada vegada són més freqüents. Una correcta identificació i aplicació dels protocols d’actuació suposa la protecció i conservació adequada de la fauna marina. 

Les formacions que avui comencen són gratuïtes, estan obertes a totes les edats i es realitzaran presencialment els mesos de juliol i agost. Aquestes sessions formatives comptaran amb sortides pràctiques a la platja, on se seguiran els rastres de tortuga careta, una espècie que pon a Tarragona des del 2014, data des de la qual la participació ciutadana ha estat fonamental per a la seva detecció i protecció.  

Dates, llocs i horaris de la formació presencial

  • A l’Espai Jove Kesse (c. de Sant Antoni Maria Claret, 12) els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol i 5 d’agost a les 19 h. 
  • A l’associació de veïns La Móra - Tamarit (av. del Mediterrani, 6) els dies 28 de juliol i 12 d’agost a les 19 h.  

Les inscripcions poden tramitar-se al correu electrònic departamentmediambient@tarragona.cat.  
Més informació al telèfon: 627 317 522.

Segells de reconeixement d'administració oberta