Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2022 L'Ajuntament treu a concurs els serveis d'estiu a les platges de Tarragona fins al 2025

L'Ajuntament treu a concurs els serveis d'estiu a les platges de Tarragona fins al 2025

L'Ajuntament treu a concurs els serveis d'estiu a les platges de Tarragona fins al 2025

En el procés de selecció es valoraran, entre d’altres, aspectes mediambientals i de qualitat de les propostes
L'Ajuntament treu a concurs els serveis d'estiu a les platges de Tarragona fins al 2025 Imatge d'arxiu de la platja del Miracle. Foto: Isaias Mena.
13/05/2022

La Conselleria de Domini Públic de l’Ajuntament ha tret a concurs l’autorització municipal per a l’explotació dels serveis de temporada d’estiu a les platges del Miracle, l’Arrabassada, la Llarga, la Móra i Tamarit. La licitació és per a un període de quatre temporades (de 2022 fins a 2025) i les empreses interessades a presentar propostes poden fer-ho a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Tarragona en un termini de 15 dies a partir de la publicació en el perfil del contractant.

La principal novetat respecte dels serveis que s’autoritzaran és la incorporació d’un food truck a la platja del Miracle. Quant als criteris de selecció de les propostes, la novetat més destacada és que augmenta el nivell d’exigència per valorar els serveis. La selecció de les empreses es farà seguint criteris econòmics però també criteris mediambientals i de qualitat del servei a les persones usuàries.

Els serveis que es licitaran són diferents per a cada platja, en funció de les característiques dels espais. En el cas de la platja Llarga, es liciten els lloguers de diferents tipus d’embarcacions sense motor, el lloguer de gandules i tendals i el servei d’escola nàutica. Tant a l’Arrabassada com a Tamarit i a la Móra, es licitaran els lloguers de diferents tipus d’embarcacions sense motor i de gandules i tendals. Pel que fa a la platja del Miracle, es licitarà una guingueta tipus food truck.

Consulteu el plec de clàusules del concurs al tauler d'anuncis de la Seu Electrònica municipal.

Segells de reconeixement d'administració oberta