Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2022 Substitució de l'arbrat del carrer Canyelles amb motiu de les obres

Substitució de l'arbrat del carrer Canyelles amb motiu de les obres

Substitució de l'arbrat del carrer Canyelles amb motiu de les obres

El futur passeig per a vianants comptarà amb més de quinze espècies diferents idònies per l'espai
30/03/2022

Amb motiu de l’imminent inici d’obres del carrer Canyelles, des de la Conselleria de Parcs i Jardins i Brigada Municipal s’engega, la setmana vinent, la coordinació del projecte de retirada de l’arbrat a càrrec de l’empresa adjudicatària de l’obra. Pel que fa a l’arbrat, segons ha comunicat la consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal, “es treu perquè ha arribat al final de la seva vida útil i perquè, en fer obres, podria ser perjudicial mantenir-los, ja que en aixecar la vorera i la calçada existents, les arrels es veurien profundament afectades i per tant l’estabilitat i benestar del conjunt natural”. 

Així doncs, a partir del dimarts 6 d’abril i durant tota la setmana, s’aniran retirant els elements que, segons diu Vidal “un cop acabades les obres tornaran a tenir molt de protagonisme”.  

Posteriorment, es procedirà a la substitució de nous elements naturals, amb rec tele-gestionat que permetrà un millor control de la despesa d’aigua incorporat en l’obra. En total seran més de quinze espècies diferents, idònies per l'espai i en general plantes rústiques que aguanten la sequera. Seran arbres com til·lers, troanes i pruneres bordes; arbusts i plantes herbàcies com la gallàrdia, seneci, begònies i gazànies, entre d’altres; així com també ornaments florals i entapissats tipus festuques i poes. 

Segells de reconeixement d'administració oberta