Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2023 El conseller de Medi Ambient es reuneix a Madrid amb els tècnics responsables del projecte Manzanares

El conseller de Medi Ambient es reuneix a Madrid amb els tècnics responsables del projecte Manzanares

El conseller de Medi Ambient es reuneix a Madrid amb els tècnics responsables del projecte Manzanares

Un dels 15 projectes que conformen el Green Belt Tarragona 2026 preveu la renaturalització del riu Francolí
30/06/2023

El conseller de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona, Guillermo García, en la seva agenda de treball d’aquesta setmana, s'ha reunit a Madrid amb Beatriz Martín de Alcázar, cap de la Unidad de Conservación del río Manzanares i amb Jesús López Gómez, Subdirector General de Gestión del Agua. 

La reunió s’ha dut a terme per tal de conèixer de primera mà el projecte del Riu Manzanares, similar a un dels 15 projectes que composa el GreenBelt’26, que és el de renaturalització del riu Francolí i que defineix, en el cas del Manzanares, el pas del riu per la ciutat de Madrid. El conseller ha expressat que "cal donar-li prioritat a aquest projecte". García també ha destacat que “el projecte Manzanares és molt similar al de Tarragona, pel que fa al riu Francolí i els coneixements que ens poden aportar des de Manzanares ens podrien garantir o fins i tot augmentar les possibilitats d'èxit". Aquest doncs, correspon a un dels 15 projectes que el conformen, que és la renaturalització del riu Francolí al seu pas per Tarragona, com ja hem anomenat, amb un pressupost aproximat d’un milió d’euros.   

Aquesta reunió s’emmarca en “la ferma determinació i el compromís de la Conselleria de Medi Ambient per tirar endavant el Next Generation Green Belt Tarragona 2026” ha finalitzat el conseller.  

Segells de reconeixement d'administració oberta