Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies Medi Ambient Notícies 2023 El Jurat del Concurs 'Posem-hi flors' visita els establiments participants

El Jurat del Concurs 'Posem-hi flors' visita els establiments participants

El Jurat del Concurs 'Posem-hi flors' visita els establiments participants

El dijous 30 de març es coneixeran els guanyadors de la segona edició del certamen
24/03/2023

Aquesta setmana els tres membres del Jurat de la 2a edició del Concurs ‘Posem-hi flors’ han visitat tots els establiments participants i han pogut veure el treball dut a terme en aparadors i guarniments al seus locals, i així poder començar a seleccionar els guanyadors. Els responsables són Pilar Bargalló, Jennifer Centenera i Antonio de la Torre, els tres professionals en l’àmbit de la biologia, enginyeria agrícola i horticultura. A continuació detallem els seus perfils:

  • Pilar Bargalló Pla (Cambrils 1973). Amb estudis cursats a l'INS d'Horticultura i Jardineria de Reus. Curs transnacional de Disseny de Jardins i Paisatgisme al mateix centre. La seva trajectòria professional neix a la petita explotació agrícola familiar, i es desenvolupa en diferents centres de Jardineria tant pública com privada, executant tasques diverses pròpies del sector.
  • Jennifer Centenera Bartolome (Tarragona 1982). Enginyer tècnic agrícola. La seva trajectòria professional és com a encarregada dels serveis de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Tarragona per l'empresa Agrotarraco i posteriorment amb UTE jardiners de Tarragona. Actualment, és professora a l’Institut Pere Martell on imparteix els mòduls de l'especialitat de jardineria de vivers i jardins.
  • Antonio de la Torre (Córdoba el 1969). Biòleg i màster en gestió ambiental. Tècnic responsable de l'àrea de Medi Ambient de l'Oficina de Compromís Social de la URV. Redactor i impulsor del Pla de Sostenibilitat Ambiental i Acció Climàtica 2030 de la URV i del Compromís per la biodiversitat dels campus. Promotor dels tallers de biodiversitat urbana "Balcons per papallones".

Els participants

Mentre els participants esperen la decisió final del jurat, el públic general té avui divendres com a últim dia votar per al seu preferit entre les 50 propostes presentades. Recordem que la gala d’entrega de premis serà el dijous 30 de març a les 18 h a l’Antic Ajuntament, amb tres guardons de 400 € per bescanviar a qualsevol de les floristeries participants. Les categories son la particular per a persones a títol individual, comunitats de propietaris i associacions de veïns amb la decoració als balcons; la categoria comerç dirigida a establiments comercials, amb decoració de façanes, exteriors i/o interiors i també la de restauració, destinada a restaurants, hotels i bars amb la decoració de terrasses.  

Segells de reconeixement d'administració oberta